2013. október 29., kedd

My first shopping Haul!

For the English version please scroll down!

Először is szeretnék elnézést kérni, hogy ennyi ideje nem posztoltam , az iskolai teendők nagyon lefoglaltak, illetve még beteg is voltam, így outfit fotózásra esély sem volt. Emiatt viszont azt találtam ki, hogy megcsinálom az első Shopping Haul-omat, ahol a hétvégei szerzeményeimet mutatom be és értékelem nektek! :) Kezdjünk is hozzá! :)
1. H&M pulcsi

Tavaly már vettem egy hasonló felsőt, amit nagyon szerettem, ezért határoztam el, hogy szerzek belőle még egyet más színben. Az idei választás a kékre esett, nagyon tetszik a színe! Egyetlen hátránya, hogy kicsit szúrós anyag, ezért kell egy kis idő, mire megszokom, hogy rajtam van! :)

2. Bijou Brigitte lánc
Alapjáraton nem szoktam túl gyakran a Bijou Brigitte-be járni, de a hétvégén, anyukámra várva mégis bementem, ahonnan ezzel a szépséggel távoztam! Imádom a nyakék szerű láncokat, annyira feldobnak bármilyen outfitet! :) Ebbe azért szerettem bele, mert elegáns és feltűnő, de nem túl sok, ha értitek mire gondolok! :)

3. H&M nyaklánc

Ennek a láncnak a története, hogy korábban egyik kedvenc amerikai bloggerem outfitjei egyikén felfedeztem egy arany láncpárost, ami nagyon megtetszett. Amikor ezt megláttam a H&Mben egyből az jutott róla eszembe, így nem is volt kérdés, hogy megvegyem-e! Nagyon tetszik, annyira elegáns és egyszerű!

4. 2014es zsebnaptár

Imádom a cuki naptárakat, füzeteket, szerintem nagyon feldobják az ember íróasztalát és a kedvét is! :) Nem terveztem már Októberben megvenni a naptáramat jövőre, de ezt egyszerűen nem bírtam otthagyni! :) Ami a legkülönlegesebb benne, hogy bár sima füzetnek tűnik, valójában spirálos! Ez nagyon jó, mert nincs az, hogyha kinyitod ő visszacsukódik, hanem okos naptár módjára azt csinálja, amit te szeretnél! :)

5. Notebook

Ezt a jegyzetfüzetet azért vettem, hogy legyen egy füzetem, amibe le tudom írni minden !pozitív! gondolatomat, és hogy milyen jó dolgok történtek velem aznap. Nem mondanám annyira naplónak, mert ide csak jó dolgokat írok, inspirációként. Ma biztos belekerül majd, hogy végre írtam a blogra ;) A Pirexben vettem, elég vastag, így nem fog hamar betelni, és imádom a mintáit! Legjobban azt imádom, hogy csak itthon vettem észre, hogy az arany szöveg ami rajta van (nem is vettem észre az üzletben) azt jelenti, hogy "Hozzon el ez a nap neked mindent, ami boldoggá tesz" Egyszerűen tökéletes! :)

6. Mini notebooks
Hát igen, erre mondják azt, hogy kell, de minek? Nos egyszerűen nem tudtam otthagyni őket, annyira édesek! Ez a Westendben relatív frissen nyílt Ninakoko üzletből van, ahová most mentem be először. Nagyon szeretem Kanadát, ahogyan a cicákat, is, így nem volt kérdés, hogy nem hagyom ott egyiket sem. A szomorú tény csak az, hogy annyira tetszik, hogy nem merem használni ^^" (A kanadásba már írtam egyszer.. ^^)

8. H&M Boots
Végül de nem utolsó sorban a H&Mben vettem ezt a gyönyörű rövidcsizmát. Eddig mindig féltem Zarában, vagy H&Mben cipőt venni, nem hittem el, hogy kényelmes lehet! Nos, nagyon tévedtem, amióta megvettem, ez a kedvenc cipőm! Én azt hittem, hogy maximum 5 cm körül van a sarka, de nagyon csalóka, kb. 9 cm magas! :) Imádom!





English Version

First I'd like to say sorry for not posting for such a long time! I had a lot to do at the University, and I was also ill, so I wasn't able to take outfit photos. So I planed to make my first Shopping haul! I bought these things a week ago, and I'll show them to you! :) Let's get it started! :)
1. H&M sweater

I've bought a similar sweater last year, and I totally loved it, so I decided to buy one in an other color this year. I chose this blue one, I love the color! There is one problem with it, it's a bit stingy, so I need time to get use to it.

2. Bijou Brigitte necklace
I don't usually go to the Bijou Brigitte, but at the weekend I was waiting for my mom and I had too much time so I went in and got out with this beauty! I love these kind of neckalces, they really complete an simple outfit. I fall in love it it because it's elegant and flashy, but it's isn't "too much" If you know what I mean. :)

3. H&M necklace

This necklace has got a story: I've seen a similar one on a post of my favorite american blogger, and I was amazed by it! I was very happy when I found this one in the H&M, it was no question wheter I buy it, or not! :) 

4. 2014es calendar

I love cute calendars, notebooks I think they can light up our desk and also our mood! :) I didn't plan to buy my next year calendar in October, but I could leave that! The best thing about it is that it seems like a normal notbeook, but it has got a hidden spiral! So If you open it and put it on the table it won't close itself but stay like you want it! :)

5. Notebook

I bought this notebook to write down all my !positiv! thoughts, what good things happened to me that day. I wouldn't say it's a diary, because I won't write everything there just the good things, it's like an inspiration book! I guess I'll write today that I have posted a post! :) I bought it in the Pirex, it's really tiome so I'll be able to write many nice things in it, and I love the pictures on it! The funny thing is that I've seen the text written on the front only at home. It says: "May this day bring you all things that make you happy!" It's perfect! :)

6. Mini notebooks

I know I don't really need these but they are too cute! I bouhgt them in a new shop called Ninakoko. I love Canada and the cats too so I couldn't decide between them, I bought both! 


8. H&M Boots
Last but not least my beautiful boots I bought from H&M. I was afraid before to buy shoes from H&M or Zara, I couldn't believe they can be comfortable, but I was wrong! These ar emy favroite and most comfortable shoes ever! The look is tricky first i thought the heels can be like 5cm, but they are more than 9. :) I love them!

2013. október 2., szerda

Marie Claire Fashion Days


Biztos sokan hallottatok már róla, hogy most hétvégén (Szeptember 5-6) kerül megrendezésre a Marie Claire Fashion Days. Két nap ami csak a divatról szól, annyira jó, hogy egyre több ilyen esemény van itthon is! Így ha nincs más programotok mindenképp látogassatok el szombaton és/vagy vasárnap a VAM Design Centerbe! Én biztosan ott leszek! :)
   Hogy mivel is találkozhattok, ha eljöttök? Divatbemutatók, Workshopok tömkelege lesz megtartva, ruhákkal, hajtrendekkel és sminktrendekkel egyaránt! Természetesen állandó kiállítók is lesznek, akikkel egész nap találkozhattok! Egyet mindenképpen kiemelnék közülük, az pedig  Fashiondays.hu standja, oda biztosan el fogok látogatni, már több, mint egy éve vásárolok tőlük! :) Majd egykülön posztot is tervezek róluk, talán nem is olyan sokára! :)