2014. október 31., péntek

How to style a midi skirt?



Hi everyone!

If you open a fashion magazine or click on a fashion blog you will see, that the midi skirts and dresses, which were popular in the '40s, are back again! I can't tell how happy I am for that since that is one of my favorite type of skirts. I think it's elegant, girly and mature. In this post I'd like to show you some ways to wear those beautiful skirts, and in the end I'll also show my own favorite midi dress, and how I wer it for fall :)



Let's get started!

0. High heels!!
If your legs aren't so long as the top modells legs don't wear midi skirts without high heeled shoes! I know it's not always too comfortable but trust me, this look needs those plus centimeters! :) I heard several times that if you are short you can't wear midi or maxi skirts, but I think that's not true! Just pair it ith heels, and so you'll look as tall as Cara Delevigne :)


1. Floral skirt
Don't be afraid of prtins whe nit comes to midi! It looks cute, makes your look more interesting, and romantic.


2. With s printed top
If you like the simple midi skirt, you can pair it with any printed tops our blouses so the look will be modern and sexy. :)

3. Crop top

If you like crop tops don't miss to wear it with midi skirts! It's a bit wilder, but because of the skirt it still stays girly :)


4. The Carrie Bradhsaw style :)
If you know sex and the city you know what I mean! I don't think I need to say anything else, this midi tutu skirt rocks! :)


5. Winter is coming
Don'T worry you don't need to stop wearing midi skirts in winter, just pair it with  matching stockings, and you'll be the most elegant lady of the city :) 


6. My favorite midi dress
I love this dress from Debenhams! The fun fact about it that at first I thought It will look awful on me, but it turned out to be one of my favorite dresses :) I paired it with white heels and since it's fall and quite cold I wore a lace bolero :)

I hope you like this post! 

See you next week! :)

Byebye! <3 p="">


**All photos (except the one of me) are from pinterest. I don't own these pictures**




Magyar verzió!


Sziasztok!

Ha mostanában belenéztek egy magazinba vagy felkerestek bármilyen blogot láthatod, hogy a midi hosszúságú szoknyák és ruhák viszsatértek! :) El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök ennek a tendenciának, hiszen ez a kedvenc szoknya fajtám.Szerintem elegáns, csajos és nagy érett női viselet. EBben a posztban szeretnék ötleteket adni, hogy mivel hordd a midi szoknyát, illetve egy saját őszi összeállítást is bemutatok, benne a kedvenc midi ruhámmal! :)

Kezdjünk bele! :)


0. Magas sarok!!
Ha nem topmodell hosszúságú lábakkal rendelkezel, semmiképpen se hordjátok a midi szoknyát magassarkú nélkül! Tudom néha a magassarkú nagyon kényelmetlen tud lenni, de higgyétek el, ehhez a viselethez kell az a néhány plusz centiméter :) Gyakran hallani, hogy aki alacsony ne hordjon midi és maxiszoknyát, de szerintem ez butaság! Párosítsd magassarkúval és máris olyan magasnak látszol vele, mint Cara Delevigne! :)

1. Virágminta
A midi szoknyáknál sem kell félni a mintáktól! Édessé, érdekessé és romantikussá teszi egy szép virágminta az öltözékedet. :).

2. Mintás felsővel
Ha jobban szereted az egyszerűbb midi szoknyát vegyél fel hozzá egy mintás felsőt és máris moderné és szexivé tetted az összeállítást :)

3. Crop top/rövid top

Ha szereted a rovid toppokat ne hagyd ki semmiképp ha midi szoknyát hordasz :) Egy kicsit vadabbá teszi a kinézetedet, de a szoknyának köszönhetően továbbra is csajos maradsz! :)


4. A Carrie Bradhsaw stílus
Ha ismered a szex és New Yorkot tudod mire gondolok! :) Nem is kell mást mondanom, a tütü midi szoknya felülmúlhatatlan. :)


5. Jön a tél
Ne aggódj, a tél közeledtével sem kell a szekrényben porosodnia a midi szoknyáidnak, vegyél fel hozzá egy színben illő harisnyát és máris te lettél a város legelegánsabb hölgye! :)


6. A kedvenc midi ruhám
Egyszerűen imádom ezt a Debehnams ruhát! Az a legviccesebb benne, hogy amikor először megláttam azt hittem borzalmasan fog állni, ám a végén ez lett az egyik kedvenc ruhám :) Fehér magassarkút vettem hozzá, hogy kiemeljem a lábaimat, és mivel ősz van és kicsit hűvösebb az idő egy csipke bolerót is felvettem hozzá, hogy me ne fázzak :)

Remélem tetszett a poszt! :)

Szép hétvégét nektek! <3 p="">
**A fotók (kivéve amelyik rólam készült) a pinterestről van, nem az én tulajdonaim!**

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése