2013. szeptember 15., vasárnap

Outfit by Green Culture

For the English version please scroll down!







Jeans: Green Culture
Shoes: Boohoo


Ahogyan azt már a Csupa Nő kiállításról való beszámolómban is említettem, beleszerettem egy Green Culture kabátba. Hétfőn hívtam őket rögtön, hogy mikor mehetek, szerencsére már aznap kaptam időpontot az Andrássy úton lévő szalonjukba. A kabát sajnos még gyártás alatt áll, így azt csak jövő héten tudom majd megmutatni, de azért nem jöttem el üres kézzel! :) Igazán nehéz volt válogatni, mivel minden ruhájuk igazán gyönyörű, de végül egy rózsaszín-fehér csíkos ingnél, és egy magas derekú farmernadrágnál döntöttem. Mindkettő nagyon jó anyagból van, kényelmes viseletek. A szabásuk is különösen tetszett, olyan, mintha rám öntötték volna, de ha esetleg valahol nem lenne tökéletes, akkor átszabják neked :)







Sajnos az üzletről a képek nem a legjobb minőségűek, mert csak a telefonom volt nálam, amikor ott jártam, de azért látszik, hogy nagyon ízlésesen van berendezve az üzlet, a színvilága nekem kifejezetten tetszett. Az nálam kifejezetten fontos, hogy az üzlet jó tágas legyen, mivel nagyon utálom a zsúfolt helyeket, ahol szinte lehetetlen rendesen hozzáférni a ruhákhoz. Itt ez nem volt probléma, kényelmesen lehetett pakolászni! Nagyon megfogott a második képen látható Audrey Hepburnt ábrázoló óra, látszik, hogy figyelnek a részletekre, még az óra is divatos! :) Kiemelném még, hogy jó világos a helység, így a válogatás és a próbálás során természetes fény mellett láthattam a ruhákat. :) Végezetül az árakról: Egyáltalán nem drágák, azt is beleszámítva, hogy igen egyediek a ruháik. Az én nadrágom 15.000 forintba került, az ing pedig 8.000 Ft volt hozzá. Persze vannak drágább darabok is, mint például az alább látható gyönyörűség, ami kézzel van hímezve. Minden egyes darab megéri az árát! :)


Nézzétek meg ezt a ruhát, szerintem nem is kell többet mondanom! Ez volt a kedvencem, egyszerűen csodálatos, gyorsan fel is került egy próbababára, hogy lefotózhassam.  A minta rajta kézzel hímzett, és nagyon ötletes, hogy a bő ujjakra is került a virágokból! Mást nem is tudok mondani, csak hogy imádom! :)


Összességében elmondhatom, hogy a mind a ruhák, mind a szalon nagyon ízléses, kellemes belépni oda. Akikkel eddig találkoztam, mindenki nagyon kedves és odafigyelő, és nagyon értenek a ruhákhoz! Jövő héten pedig, amint elkészült, bemutatom nektek a gyönyörű kabátomat, majd lehet, hogy nem is olyan sokára ismét találkozhattok nálam a Green Culture-rel, mégpedig egy márkatörténet posztban! :)






English Version





Shirt: Green Culture
Jeans: Green Culture
Shoes: Boohoo


On the Csupa nő Exhibiton I fell in love with a jacket by the Green Culture. I called them on monday, to ask when will I be able to go to their salon, fortunately they told me I can already go that day to their shop in the Andrássy street. The jacket is under constructions, so I can show it to you only next week, but I didn't got empty away! :) It was hard to choose something from the clothes, because all of them a beautiful, but in the end I bought a pink-white stripped shirt and a high-waisted jeans. Both of them are of very good materials, they are comfortable to wear. They have a well done cutting, fit me perfectly :) It's also not a problem if it's not perfect, they transfigure them to you :)







Unfortunatetly the photos aren't og the best qualoty, because I made them with my phone, sorry for that. As you can see the shop is furnished very stylish, I love the colors! :) The salon is enough spacious, which is important for me, I hate it when I don't have enough space to sort the clothes! Here you have enough space for it, you can even dance in the salon :D The other thing I loved the most is the clock (on the second picture) with Audrey Hepburn, it seems they really mind the details, the clock is also stylish! :) I would highlight that the place was brigth, so I could watch the clothes in natural light! Finally about the prices: They aren't expensive, particularly if you think about it, that they are really unique. My jeans worth 15.000 Ft, and the shirt 8.000 Ft. Of course, they have some clothes which are more expensive, like the one you see below, but the beauty is hand made. All af them worth their price! :)


Take a look at this wonderful dress I don't think I need to say anything more. This one was my favorite, so it was put on a dress-stand so I could take a photo of it. As I said before the pattern is handmade, and it was a very good idea to put some of the on the wide sleeves! I can't say anything else, I love it!


To summerize, I can say that all the clothes and also the salon are very stylish, it's pleasant to step in . Those I've already met are very nice, and they are experts on clothes! Next week I'll show you my jacket! An it can happen that you'll see Green Culture soon here again, in my brand history series. :)



1 megjegyzés: