2014. április 19., szombat

Future plans

For the English version please scroll down!


Az utóbbi időben sokat gondolkodtam róla, hogy hogyan tehetném jobbá a blogot. Az a szomorú helyzet, hogy időnként nagyon lusta vagyok, ha valamit meg kell csinálnom, viszont pontos határidőm nincs rá. :D Erre nekem a legjobb ellenszer az ütemterv és rendszer bevezetése.


Emiatt döntöttem úgy, hogy mostantól a blogra hetente kétszer fogok posztolni, méghozzá MINDIG hétfőn és pénteken. Ezen kívül további újításokat is tervezek, különböző poszt sorozatok elindítását, mint például a körömlakk értékelés, aminek az első részét megtaláljátok itt. Még lesznek más átalakítások is de ezekről egyenlőre nem beszélnék, majd meglátjátok ;)
A hétfői poszthoz egy kis előzetesként annyit mondanék, hogy ezúttal szépségtermékekkel fogok foglalkozni. :) TALÁLKOZUNK HÉTFŐN!

English version



In the last few days I've thought a lot about the refreshing of the blog. The thing is that I'm very lazy if I have to do something, but I there is no deadline.Soo I decided to post on the blog two time a week, ALWAYS on monday and friday. Furthermore I plan other "innovations", like now post series, like the nail polish review (the first episode can be found here). There will be also other reforms on the blog, but now they are still secret, you'll see them in time! ;)
About the next post on monday, I'll write abut beauty products. :) SEE YOU ON MONDAY!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése