2014. április 11., péntek

Nail polish review I. - Sally Hansen, complete salon manicure - arm Candy

For the English version please scroll down!



Amikor az ember új körömlakkot választ, mindig felmerül a kérdés, hogy vajon jó minőségű a lakk? Nem fog lepattogzani másnap, vagy akár már aznap? Ugyanolyan szép a színe körmön, mint az üvegben? Én nagyon szeretem a körömlakkokat, és szeretek kísérletezni a különböző márkákkal és színekkel. Most elindítok egy új post sorozatot, ahol az általam hordott körömlakkokat értékelem. Ha van olyan lakk, amit nem értékeltem még, viszont szeretnétek hogy megtegyem, kérlek írjátok le kommentbe/e-mailben/facebookon, ahol csak akarjátok :) Kezdjünk is neki az első lakknak.



Jelenleg Sally Hansen Complete Salon Manicure kollekciójának "Arm Candy" körömlakkját viselem, ezt választottam a sorozat első részévé, ezt értékelem nektek először. Amint már említettem a szín neve "arm Candy", ezt természetesen nem értékelem pontokban, de ettől még nekem nagyon tetszik (tudni kell, hogy annyira imádom a körömlakkok fantázianeveit, hogy kicsin múlott, hogy nem kerültek a pontozásba :). )  A felkenése nem éppen praktikus, legalább 3x kell kenni, hogy azt mondhassuk rendesen fed. Így ha szeretnétek Sally Hansen körömlakkot használni egy olyan délután tegyétek, amikor nincs különösebb dolgotok, mert a sokszori felkenés miatt nagyon hosszú a száradási idő, sőt, amikor már azt hinnéd, hogy megszáradt, még mindig keletkezhetnek rajta csúnya elkenődések ha hozzáérsz vele valamihez. A hosszú száradásért cserébe viszont hosszan tart, főleg ha teszel rá fedőlakkot. Nekem pont két hete van fent, és még csak nem is pattogzik. Az ára olyan 2500 Ft körül van, ezt az árat szerintem tökéletesen megéri :)

Összegezzük:
Felkenés: 2/1
Száradás: 2/0
Szín szépsége: 2/2
Tartósság: 2/2
Ár: 2/2

Összesen ez a körömlakk 10/7 pontot kapott, mivel szép a szín, tartós és jó az ára, viszont sokszor kell kenni és szupersokáig szárad. Én nagyon szeretem, ráérő lányoknak kifejezetten ajánlom :D






English version


hen you choose a new nail polish, the question automaticly comes up: Is the quality of the polish good? won't it pe spalling tomorrow, or even today? DOes the color looks the same good on your nails as it does in the vial? I really love nail polishes and I also love to experiment with the different colors and brands. Soo now I'll start a new series, where I'll write reviews about the nail polishes I wear. If there is a polsh which you'd like to see in the series but I haven't rate it yet, just simply write me on facebook/e-mail/comment, wherever you want! Let's get started! :)


I wear now the color "Arm candy" from Sally Hansens Complete Salon Manicure collection, which I chose to be the first one I review :). As I'e already said the color is called arm candy which I lve soo much :D of course I don't rate the name, but I really love it. It's not so easy to apply, you need to do it 3 times before it covers perfectly. It also needs a lot of time to dry, at least two hours. If you think that it's already dry you're wrong! You can get nice little blemishes is you touch something with it. So if you want to use this nail polish, do it on a day when you have enough time for it. THough it takes a lot of time to dry, it stays perfect for a very long time! I have it on my nails for two weeks and it's still fine! The price is about 2500 Ft, which is wuite good :)

Let's summerise:
Apply: 2/1
Drying: 2/0
Color: 2/2
permanency: 2/2
Price 2/2

So this nail polish gets 7 points out of then, because the color is beautiful, it stays perfect like forever and the price isn't so high, though you need to apply it at least 3 times and it dries for a very long time. I really like this polish, I can truly recommend it!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése