2014. április 21., hétfő

The Body Shop - Vitamin E collection

For the English version please scroll down
Forrás: http://the-body-shop.hu/
Pár hónapja fedeztem fel a Body Shop E vitaminos kollekcióját, ami azóta nagy kedvencem lett, eddig bármit próbáltam belőle, mind csodát tett a bőrömmel. De mire is jó az E-vitamin?

Először is az E vitamin általános hatásairól szeretnék beszélni, mert nem csak a bőrnek tesz jót, hanem az egész testünknek szüksége van rá. Jótékony hatása van a szívre, az agyra, a keringésre. Állítólag, akiknek elég e vitamin van a szervezetükben azok kevésbé fáradékonyak, és később kezdenek öregedni! :)

Ami most a mi szempontunkból fontos, az az a hatás, amit a bőrre gyakorol. Manapság igen "felkapott" vitamin, szinte minden márka készít e vitaminos krémeket, méghozzá nem véletlenül. Az e vitamin segít az arc hidratálásában, lassítja a ráncok kialakulását és revitalizálja az arcot. Eleinte nem tudtam, hogy ennyi jó hatása van, csak később tájékoztattak róla. Az Body Shop egyik kedves eladója mutatta be nekem ezt a termékcsaládot, mivel valami olyan krémet kerestem, ami jó az érzékeny  bőrre. Először az aloe verás termékeket mutatta nekem, ám azzal valahogy nem voltam kibékülve, így jutottunk el az e vitaminos krémekhez. Most szeretném bemutatni a kedvenceimet a kollekcióból, amiket kifejezetten ajánlok!

Forrás: http://the-body-shop.hu/

Az első krém amit megvettem az egy nappali krém volt, (Vitamin E Moisturize cream). Ez egy kissé zselés állagú krém, igazán puhává varázsolja a bőrt, és szuper gyorsan beszívódik! Én felkelés után rögtön be szoktam kenni vele, így mire a sminkelésre kerül a sor, már nyoma sincs, nem hagy olajos foltokat a bőrön, nem fogsz ragadni tőle :)

Forrás: http://the-body-shop.hu/

Következő kedvencem ez a kézkrém. Mostanában nagyon száraz lett a bőröm, amin az addig hazsnált kézkrémem már nem nagyon tudott segíteni. Ez az e vitaminos krém viszont szinte rögtön újra puhává teszi a bőrt. Talán egy kis negatívum, hogy elég hosszú idő, hogy beszívódjon, ezt én úgy szoktam megoldani, hogy este ha van egy kis szabadidőm tvt nézni, vagy csak egy hosszabb videót megnézni youtube-on, akkor gyorsan bekenem a kezemet, így nem vesztegetek el időt azzal, hogy ülök és várom, hogy beszívódjon :)

Forrás: http://the-body-shop.hu/
Végül egy új terméket szeretnék bemutatni, ez a éjszakai olajszérum, ami ígérete szerint, olyanná varázsolja a bőrt, mintha egy nyolc óra pihentető alvás után lennél. Ez a termék nekem éppen kapóra jött, mivel hetente kétszer 4kor (!) kelek, így mint gondolhatjátok, igen fáradt a bőröm. Nekem normál-érzékeny a bőröm, és kiválóan működik a szérum. Legjobb, ha úgy használod, hogy kevered az éjszakai arckrémeddel, így a hatás még látványosabb lesz :)


English Version

Source: http://the-body-shop.hu/
I've discovered the Vitamin E collection at The Body Shop a few months ago. Since that I love all their creams, I've already tried I bunch of them, they I do wonders for my skin. What is the vitamin e for?

First I'd like to share a few overall advantages of the vitamin, because it's not only good for the skin, but our whole body needs it. It has a good influence on our heart, brain and vascular system. As they say those, who has enough of this vitamin, are less stressed, and start to age later! :)


THe meain influence which is important for us now is for the skin. Nowadays this vitamin e is very popular, almost every beauty brands has a collection with it. The vitamin e moisturizes and hydrates the skin, prevents the apperance of wrinkle, it revitalises the skin. At first I didn't know about these advantages, a very nice shop assistant at Th Body Shop showed me this collection. I wanted a daily crea for snsitive skin, but I didn't really like the Aloe Vera collection, so that's how I got to the Vitamin E. Now I'd like to show you my favorite, which worked for me perfectly.

Source: http://the-body-shop.hu/

The first cream I bought was this daily moisture cream. It1s a bit jelly, which makes your skin super soft, and it aspirates very quickly. Whe I wake up it's the first thing to apply this cream on my skin, and then I go to change my clothes, so for the time I go to do my make up, there is no trace of this cream anymore, it doesn't leave your skin oily.

Source: http://the-body-shop.hu/

My next favorite is this hand cream. For a few months my hands got very dry, and the cream I used to use didn't help. This Vitamin E cream made my skin rigthaway soft. I'd lso like to mention one negative, it takes quite a long time to aspirate. I always apply it when I start to watch a movie or a vieo on youtube, so the crea has enough time to aspirate :)

Source: http://the-body-shop.hu/
Last but not least I'd like to show you a new product, the overnight serum-in-oil, which, according to their promise, makes your skin looks as if you slept 8 hours. I really needed this product since two time a week I have to get up at 4 am (!) so my skin is very tired sometimes. My skin is normal-sensitive, and this thing works perfectly! The best way ofuse if you mix it it with your favorite night cream :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése